Workshop Koken met Eetbare Bloemen

De inspirerende workshop ‘Koken met eetbare bloemen’ begint in mei en loopt door tot eind oktober. Omdat we werken met wat de natuur ons biedt, varieert het aanbod per maand. De workshoplocaties zijn allemaal op mooie plekken in en om Utrecht.

Alle workshops zijn voor zowel particulieren als bedrijven.

Na afloopt krijgt u informatie en recepten over eetbare bloemen toegestuurd.

Het is het mogelijk om een eigen groep samen te stellen (vanaf 8 pers.) en een datum af te spreken. De workshops kunnen zowel doordeweeks als in het weekend plaatsvinden.

Ik werk voor de groepsuitjes samen met Petra Wilbrink, bioloog en herboist, van Almaterra. www.almaterra.nl

Arrangementen

Hieronder kunt u de verschillende arrangementen bekijken. Als u eigen wensen heeft dan horen wij het graag en maken we een arrangement op maat.

Lunch:

  • Uitleg over eetbare bloemen
  • Proeverij
  • Maken van kleine gerechtjes zoals een salade met eetbare bloemen en bloemen-kruidenboter
  • Gezamenlijk genieten van de zelfgemaakte gerechten.

Kosten: €32,50,00 p.p. Duur: ongeveer twee uur

Eetbare bloemen beleving:

  • Wandeling langs mooie plekjes in Utrecht
  • Onderweg leert u van alles over eetbare bloemen en gaan we naar deze op zoek.
  • Proeverij van eetbare bloemen

Kosten: €20,00 p.p. Duur: ongeveer twee uur

Kinderfeestje/workshop:

  • Bloemenproeverij
  • Pannenkoeken bakken met eetbare bloemen en vers fruit
  • Zelf limonade maken
  • Gezellig samen eten in de tuin

Kosten: €20,00 p.p. Duur: ongeveer 2 uur. Vanaf acht personen.