Workshop Cupcakes Decoreren

U gaat tijdens deze workshop zes heerlijke cupcakes versieren. Soms werkt u aan een bepaald thema zoals lente, chique of feestdagen. Het decoreren van de cupcakes doet u met fondant die u ook leert kleuren met eetbare kleurstof. U leert de cupcakes vullen met confiture en versieren met behulp van uitstekers en mallen. Ook kunt u leuke roosjes maken aan het einde van deze leuke workshop.

De cupcakes neemt u mee naar huis in een leuk doosje en ze zijn een week houdbaar. Invriezen tot drie maanden kan ook. De workshop duurt ongeveer twee uur en kost €32,50 per persoon. De locatie is de workshopruimte van DidiCakes in LOU aan de Oudenoord 330 in Utrecht. We hebben een parkeerterrein waar u gratis uw auto kunt parkeren. Heeft u een eigen locatie? Ik kom graag naar u toe! Vanaf acht personen kunt u uw eigen workshop samenstellen en reserveren.

Kinderfeestje

Deze workshop is ook heel leuk voor een kinderfeestje op onze locatie. U hoeft alleen maar kinderen mee te nemen en  de rest wordt geregeld! De kinderen leren onder andere fondant kleuren en vier cupcakes versieren met leuke uitstekers, eetbare glitters en parels.

Het feestje duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en is vanaf acht jaar. De kosten zijn €17,50 per kind. Een kinderworkshop kunt u boeken vanaf acht kinderen.

De kinderfeestjes zijn beschikbaar op zaterdagen en zondagen.