Workshop Boltaartjes decoreren

Tijdens deze workshop werkt u met een boltaartje van 12 cm doorsnede (voor ongeveer vier personen). Deze is gemaakt van een luchtig biscuit en staat al versgebakken voor u klaar.

De boltaart snijdt u twee keer door en gaat u vullen met een lekkere merengue botercreme en een jam naar keuze. Daarna kiest u een kleur uit en gaat u het fondant kleuren. Het taartje wordt bekleed met fondant en versiert met allerlei leuke uitstekers en mallen. Ook leert u roosjes en mooie randen maken en kleine figuren boetseren.

Het boltaartje kan ook de basis vormen voor allerlei leuke figuren zoals een lieveheersbeestje, varkenshoofdje, iglo, kikker en een schildpad. U kunt al uw creativiteit loslaten en er zijn voldoende voorbeelden.

U neemt uw lekkere creatie mee naar huis in een leuk doosje.

Het boltaartje is drie dagen houdbaar maar u kunt het ook tot drie maanden in vriezen. Altijd leuk om alvast iets in huis te hebben voor een speciale gebeurtenis.

De kosten voor deze workshop zijn €35,00. Alle materialen, iets lekkers en drankjes zijn inbegrepen.

Kinderfeestje

Deze workshop is ook geschikt voor kinderfeestjes (vanaf acht jaar) en duurt ongeveer tweeenhalf uur. De workshop is in speeltuin Noordse Park in Utrecht. Deze mooie locatie langs de Vecht is erg geschikt voor kinderpartijtjes.

De kosten zijn €32,50 p.p. inclusief materialen.

Minimaal zes en maximaal 12 kinderen.