Workshop Basistaart

Op deze workshop staat de versgebakken biscuittaart al voor u klaar. Deze is voor ongeveer 12 personen. De taart snijdt u twee keer door met een speciale taartzaag en gaat u vullen met een heerlijk luchtige creme en een laag confiture. Hierna kiest u een kleur uit van de eetbare kleurstoffen en gaat u het fondant kleuren.

Het gekleurde fondant leert u netjes uitrollen en over de taart leggen. Met behulp van de professionele workshopleider kunt u een mooie strak beklede taart krijgen. Als laatste gaat u de taart versieren met behulp van uitstekers, mallen, mooie randen en leert u roosjes maken met de hand. Boetseren van kleine figuren kan natuurlijk ook.

De taart krijgt u mee in een kartonnen doos en blijft gekoeld drie dagen vers. Wilt u de taart op een ander moment eten dan kunt u deze invriezen tot drie maanden.

De workshop duurt ruim drie uur en kost €45,00. U kunt deze workshop voor een extra €3,50 ook met een kind erbij volgen. Dan werkt u samen aan de taart!

Deze workshop kunt u volgens op de workshoplocatie van DidiCakes aan de Oudenoord 330 in Utrecht of op een door u gekozen locatie. Neem gerust contact op over de mogelijkheden.