Algemene voorwaarden

Bestellingen

Bestellen van taarten en cupcakes liefst minimaal 2 weken van tevoren. Dit is omdat ik soms lang van tevoren vol zit en het jammer zou zijn om u te moeten teleurstellen. U kunt natuurlijk altijd contact opnemen om te checken of ik misschien toch een plekje voor een bestelling heb.

Het volledige bedrag van de bestelling kunt u overmaken op de bankrekening van DidiCakes. Graag maximaal twee weken na de factuurdatum of minimaal een week voor de leverdatum. Bij bruidstaarten is dit altijd twee weken van tevoren, tenzij anders is overeengekomen.

Annuleren van de opdracht kan tot een week voor de leverdatum. Bij annuleren tussen vier en zeven dagen voor de leverdatum wordt 50% van het bedrag teruggestort. Annuleert u korter dan vier dagen voor de leverdatum, dan is er geen recht meer op restitutie.

 

Workshops

U bent verzekerd van een plek na betaling van het volledige bedrag van de workshop.

De workshops gaan door bij minimaal zes deelnemers. Is dit niet het geval dan mag DidiCakes de workshop annuleren. U hoort dit minimaal vier dagen van tevoren en krijgt het volledige bedrag teruggestort of er wordt (in overleg) gezocht naar een andere workshopdatum.

Annuleren kan tot drie weken voor de workshop.
Bij annuleren tot twee weken van de workshop krijgt u 50 % teruggestort.
Bij annuleren tot een week voor de workshop vervalt het recht op teruggave.
U kunt bij verhindering altijd uw plekje aan iemand anders geven. Ook kunt u contact opnemen om te vragen of iemand van een (eventuele) wachtlijst uw plaats wilt overnemen.